Ingezonden persbericht


Expositie van kunstenares Stiane in Doorn

UITNODIGING

VERKOOPEXPOSITIE SCHILDERIJEN van kunstenares

STIANE

in Hotel/Conferentiecentrum Zonheuvel, Amersfoortseweg 98 te Doorn

De expositie duurt tot eind juni 2006. De expositie i.s.m. Amadeus Art is 7 dagen per week te zien in de warme ambiance van het hotel. De toegang is gratis.

Christiane Schimmel is geboren in 1968 in Düsseldorf (Duitsland) en creërt unieke kunstwerken onder de naam Stiane. Haar uniek abstracte kunstwerken kenmerken zich door diepte, ruimtelijke werking, balans en verloop van kleuren.

In haar nieuwe serie "Prehistorie" spelen de volgende waarden een grote rol: oerkrachten, fantasie, ruimte, ontstaan van een wereld, aarde, lucht en water. Stiane onderscheidt zich van andere kunstenaars, door haar eigen unieke, direct herkenbare stijl. Doordat ze enige jaren in Nederland heeft gewoond, heeft ze een sterke band met Nederland.

Kunst van Stiane in een stijlvolle omgeving Hotel/Conferentiecentrum Zonheuvel in Doorn is een stijlvolle accommodatie die is omgeven door een historisch bosgebied op het gelijknamige landgoed met uitzicht vanaf één van de hoogste punten van de Utrechtse Heuvelrug.

Een rijk verleden en een overweldigende omgeving maken dit Hotel/Conferentiecentrum tot een excellente toplocatie voor de tijdloze kunst van Stiane.

U bent van harte welkom!

www.amadeusart.nl