Magnus Holding NV

Magnus Holding past bestuursstructuur aan en versterkt Raad van Commissarissen

Magnus Holding past de bestuursstructuur aan op de ingezette strategie. In de tweehoofdige Raad van Bestuur zal bestuursvoorzitter Fred Hermans zich concentreren op financiën, backoffice operations en investor relations en Mark van Kemenade op business development. Willem Hulshof zal - vooruitlopend op de verzelfstandiging van het door hem geleide Magnus Management Consultants - op de aandeelhoudersvergadering van 21 april a.s. formeel terugtreden uit de Raad van Bestuur van Magnus Holding. Op dezelfde vergadering zal de Raad van Commissarissen Lucas Brentjens, voormalig bestuursvoorzitter van Exact Software, voordragen als derde commissaris. Brentjens' 17-jarige ervaring bij deze beursgenoteerde onderneming zorgt voor een forse versterking van de in de Raad van Commissarissen aanwezige kennis en ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en -verkoop.

"Onze lange termijn ambitie is het bereiken van een significante positie in de Europese markt voor Microsoft-solutions en -services. Op deze uitdaging wil ik mij de komende periode volledig concentreren. Daarom ben ik blij dat Constant van Limburgh mij kan opvolgen als algemeen directeur van Qurius Business Solutions", aldus Mark van Kemenade. Constant van Limburgh werkt sinds 2004 als directeur bij Qurius.

Publicatie jaarverslag, kwartaalcijfers en aandeelhoudersvergadering Magnus Holding zal op 3 april a.s. haar digitale jaarverslag publiceren. Op 21 april publiceert Magnus Holding de kwartaalcijfers. Diezelfde dag vindt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders plaats, om 10.30 uur in het kantoor van de vennootschap. In deze vergadering wordt onder andere toestemming gevraagd voor de beoogde naamswijziging van 'Magnus Holding' in 'Qurius N.V.' met ingang van 1 mei 2006. Aandeelhouders zijn van harte uitgenodigd deze vergadering bij te wonen.

Magnus Holding N.V.
Magnus Holding is een groep van bedrijven die gespecialiseerd zijn in architectuur, realisatie en beheer van business- en ICT-oplossingen, gebaseerd op betrouwbare en veilige infrastructuren. Het fundament daarvoor wordt gevormd door de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Magnus Holding is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en telt ongeveer 335 medewerkers. Meer informatie is beschikbaar op www.magnus.com.

Contact
Magnus Holding, Caroline Jooren. Telefoon: 035 699 60 60; e-mail: c.jooren@magnus.com.