Ingezonden persbericht


PR-bureau Edelman verhuist naar Amsterdam

Hoofddorp, 28 maart 2006 - Op maandag drie april opent de Nederlandse vestiging van Edelman de deuren van het nieuwe kantoor in Amsterdam. Edelman betrekt er de negende etage van de ITO-toren aan de Zuid-as .

General manager Annemieke Kievit: "Na twaalf jaar in Hoofddorp waren we toe aan iets nieuws. Voor een internationaal communicatienetwerk als Edelman, met 43 vestigingen in de meeste belangrijke zakelijke centra van de wereld, is Amsterdam voor het Nederlandse kantoor veruit de meest geschikte locatie. Het WTC-gebied en de ITO-toren, in het hart van het Amsterdamse bedrijfsleven, vormen een uitermate inspirerende omgeving voor onze mensen en onze klanten. Dit is de plek waar de komende jaren veel staat te gebeuren!"

Over Edelman
Edelman is 's werelds grootste onafhankelijke PR-bureau. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam. Dertig mensen werken in vier gespecialiseerde teams: Corporate, Consumer Brands, Health en Technology. We zijn ervaren in het plannen, organiseren en uitvoeren van corporate- en marketingcommunicatieprogramma's voor (inter)nationale bedrijven en organisaties. Edelman heeft 43 vestigingen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. Er werken in totaal 1.900 mensen. In november 2005 is Edelman door de Holmes Group uitgeroepen tot Europees consultancybureau van het jaar en Edelman is wereldwijd 'Agency of the Year 2006' in de categorie 'grote bureaus'. _____________________________________________________________

Ingezonden persbericht