--------------------------------------------------------------------------
      BEA Systems kondigt Klantendag 2006 aan en lanceert eventblog       
--------------------------------------------------------------------------

Klantencases van Reed Business Information, stichting Inlichtingenbureau, Kesteren Medical Factoring en Kadaster illustreren de voordelen van Service Oriented Architecture Amstelveen / San Jose, Calif., 03/28/2006

BEA Systems, Inc. (NASDAQ: BEAS), toonaangevend leverancier van zakelijke infrastructuur, kondigt de eerste BEA Klantendag aan en lanceert tevens een eventblog. Ook maakt het bedrijf de sprekers bekend die op 27 april in de Amsterdam ArenA een presentatie geven.

Tijdens de BEA Klantendag 2006, waarop ongeveer 300 IT besluitvormers en eBusiness managers in Nederland samenkomen, geeft Marc Carrel-Billiard, Executive Partner & Head of Global Technology Consulting Benelux van Accenture een keynote speech over de voordelen van Service Oriented Architecture (SOA).

Ook worden op de BEA Klantendag business cases van Reed Business Information, stichting Inlichtingenbureau, Kesteren Medical Factoring en Kadaster toegelicht en verzorgen experts binnen de industrie zoals Rick van der Lans, Jouk Pleiter (Backbase) en Jeff Mann (Gartner) een presentatie.

Een eventblog is onlangs gelanceerd om bezoekers een voorproefje van het evenement te geven en om ? voor aanvang ? al discussies te genereren ( www.beaklantendag.nl ). Op de BEA Klantendag zal de eventblog real-time indrukken laten zien, gevolgd door interviews.

"De BEA Klantendag geeft bezoekers de mogelijkheid klanten, partners en experts in de markt te ontmoeten, zodat zij hun kennis van en persoonlijke ervaringen met SOA kunnen delen. De implementatie van deze architectuur, de voordelen die deze biedt in geval van wijzigingen in het servicesaanbod en concrete voorbeelden in zakelijke omgevingen, zullen bezoekers helpen bij het opzetten van hun eigen SOA business case", aldus Robert Brusse, Country Manager, BEA Systems.

Bezoekers kunnen hun agenda aan hun eigen wensen en interessegebied aanpassen door te kiezen uit vier tracks. Meer informatie en registratiemogelijkheid op: http://beaklantendag.nl
--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over BEA Systems, Inc.
BEA Systems, Inc. (NASDAQ: BEAS) is een vooraanstaande leverancier van zakelijke infrastructuursoftware en biedt op standaarden gebaseerde platformen om de veilige stroom van informatie en services te versnellen. De BEA productlijnen - WebLogic®, Tuxedo®, JRockit® en de nieuwe AquaLogicTM familie van Service Infrastructuur - helpen klanten bij het reduceren van IT-complexiteit en het succesvol inzetten van service-georiënteerde architectuur, om de flexibiliteit en slagkracht van de organisatie te vergroten. Voor meer informatie, zie bea.com. ###