ProSystems maakt 3D kijken mogelijk met de Philips 3D monitor

28 en 29 maart zal deze 3D monitor voor het eerst gedemonstreerd worden

PURMEREND, 20060306 -- ProSystems en Philips 3D Solutions gaan een samenwerking aan: ProSystems verzorgt de distributie in de Benelux van de Philips 3D LCD schermen. Op de professionele markt is tot nu toe al veel vraag naar deze innovatie op het gebied van audiovideo die door Philips 3D Solutions ontwikkeld is.

ProSystems biedt de oplossing!

ProSystems, een bedrijf dat al jaren een expert is op het gebied van Virtual Reality, simulatie en audiovisuele middelen, houdt zich al ruim 10 jaar bezig met de verhuur en verkoop van hardware en beschikt over de technische know-how. ProSystems biedt klantgerichte oplossingen aan bedrijven voor presentaties in de ruime zin, zoals projectoren, inrichting van controlrooms en boardrooms, vlieg-, scheeps- en rijsimulatoren. Sinds kort behoren de Philips 3D displays tot het assortiment van ProSystems!

Onderscheidend vermogen tussen de reclame overload

De 3D LCD displays hebben ook 2D beeld in tegenstelling tot andere 3D schermen en zijn beide 42", waarvan de "Comfort Line" applicaties heeft voor natuurgetrouwe 3D weergave (voornamelijk diepte) en de "Wow" applicaties heeft voor een sterke 3D weergave (tot 1 meter buiten het scherm!). Dit maakt het uitermate geschikt voor aandachttrekkende digital signage in winkels bijvoorbeeld door middel van Narrow Casting. Ook de entertainment branche, zoals gaming, is laaiend enthousiast. Vooral voor de zakelijke markt zijn er tot dusver tal van mogelijkheden om een dergelijk scherm toe te passen, vooral voor product of ontwerp presentaties, simulaties en trainingen.

Het systeem van ProSystems
Om 3D weergave te krijgen is een computer nodig, voor 2D beeld alleen een dvdspeler. Het is mogelijk de schermen te kopen, huren of leasen.
ProSystems levert de Philips 3D schermen standaard met Display Control Tool en 3DS Mediaplayer om de schermen aan te sturen. Uitbreiding is mogelijk met geavanceerde (grafische) pakketten, zoals MediaSequenser, 3D Studio Max plug-in of Open GL Wrapper.




ProSystems