Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Maart 2006

Strijdende bartenders in de Schweppes Freakshow
Landelijke cocktail contest op hoogste niveau in DansSalon Eindhoven

Op zoek naar nieuwe shake talenten en cocktails organiseert Schweppes van januari tot en met mei 2006 een contest onder de naam 'Freakshow'. De deelnemers krijgen de uitdaging om een nieuwe cocktail te creëren. De genomineerden strijden om de titel 'Schweppes Freakshow Shaker 2006'. Naast deze eretitel wint de beste Shaker de exclusieve Schweppes Barkit de Luxe en een Meet & Greet met een wereldberoemde cocktailshaker in één van de meest toonaangevende cocktailbars van Londen.

De Schweppes Freakshow is een onderdeel van het exclusieve Schweppes Shake en Suite programma. Shake en Suite werd in 2003 geïntroduceerd en staat voor een beleving waarbij kwaliteit, service, sfeer, cocktails en de bartender centraal staan. Schweppes signaleerde, als één van de eerste, de opkomst van de cocktailhype en is mede verantwoordelijk voor de professionalisering van het bartenderschap.

Shake en Suite vind op dinsdag 28 maart plaats in de DansSalon Eindhoven. De DansSalon is verkozen als locatie voor de 3e voorronde van de Schweppes Freakshow. Bij deze Cocktail Shake Contest strijden "top shakers" om een plaats in de finale welke plaats vindt op 30 mei in Vuong in Amsterdam.

De jury van deze Freakshow zal bestaan uit; Ricardo Sporkslede van de Fabulous Shaker Boys, Designer en styliste Manon Navarro en een Brabantse meesterkok. Zij bepalen welke "Shaker" de beste is, zowel qua smaak als presentatie.

De deuren gaan om 19.00 uur open, de Cocktail FreakShow begint om 20.00 uur. Na deze spannende freakshow kun je bij de Schweppes cocktailbar genieten van overheerlijke cocktails en worden er heerlijke hapjes uitgedeeld. TopDJ's Mike van Loon en Real El Canario zullen zorg dragen voor een euforische sfeer op de dansvloer tot diep in de nacht...