Ingezonden persbericht


LEWIS vertegenwoordigt Avanade

Vanaf heden vertegenwoordigt LEWIS Avanade in Nederland. Avanade is een joint venture van Accenture en Microsoft en levert klanten over de hele wereld veilige, betrouwbare en schaalbare op Microsoft gebaseerde oplossingen.

Avanade is ontstaan omdat er in de markt bij grotere bedrijven en overheidsorganisaties vraag is naar expertise op het Microsoft-platform. Microsoft en Accenture hebben door de oprichting van Avanade hun krachten ­ Microsoft's technologie expertise en Accenture's consulting - gebundeld in één bedrijf.

Avanade is opgericht in 2000 en is sinds die tijd enorm gegroeid. Het bedrijf is in minder dan zes jaar uitgegroeid tot meer dan 30 vestigingen wereldwijd met ruim 4.000 medewerkers. Avanade is in Nederland gevestigd in Almere. De consultants zijn allemaal Microsoft-specialisten.

Avanade helpt organisaties Microsoft-technologie toe te passen voor het ontwerpen, bouwen en inzetten van op maat gemaakte betrouwbare architecturen en schaalbare infrastructuren. Klanten genereren hierdoor meer winst, verbeteren 'speed-to-market' en groeien sneller. Klanten van Avanade in Nederland zijn onder meer Interpolis, SaraLee, PWN, A&O Services en ABN AMRO.

Specialismen van Avanade zijn CRM, Business Intelligence, portals, ERP, (back-office) integratie, infrastructuur consulting, ontwikkelstraten en security.

Voor meer informatie over Avanade of een interview kunt u contact met mij opnemen via e-mail ingridv@lewispr.com of op 040-235 46 00. Natuurlijk kunt u ook een bezoekje brengen aan de website van Avanade: www.avanade.nl.

Met vriendelijke groeten,
Ingrid van den Nieuwenhof

LEWIS ­ Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com