Landenspecials: de snelle landen informatiesite

SCHIPHOL, 20060328 -- Landenspecials is een initiatief om de Nederlandstalige toerist op snelle wijze te informeren over een land. Omdat men tegenwoordig steeds vaker een reis online regelt, wordt de informerende reisagent overgeslagen. Om toch aan de gewenste informatie te komen gebruiken mensen steeds vaker het internet. Op deze trend speelt landenspecials in.


De website belicht de landen vanuit het oogpunt van de toerist, maar geeft juist ook de extra informatie die nodig is voor een beslissing. U vindt er bijvoorbeeld informatie over het toerisme, de cultuur, het klimaat en de bevolking. Maar ook handige tips zoals leuke bezienswaardigheden van een land. Doordat de site - naast toeristische informatie - ook informatie geeft over geografische, economische en culturele zaken is het tevens een goede informatiebron voor scholieren.

Landenspecials onderscheidt zich voornamelijk door de snelheid van de site. Hij is opgedeeld in handige categorieën, waardoor u de gewenste informatie snel kunt vinden. Bovendien is de site bewust erg basic gehouden, zodat de pagina's snel geladen worden. Al met al is Landenspecials een uitgebreide site die aan alle wensen van haar bezoekers wilt voldoen.

Bekijk Landenspecials via www.landenspecials.nl.




Landenspecials