Negen van de tien Minima Dames slagen

Up2date b.v.

9 van de 10 Minima Dames slagen bij een bemiddelingsbureau bij het vinden van de juiste partner!Uit onderzoek van up2date is gebleken dat maar liefst 9 van de 10 single dames die het financieel niet breed hebben, slagen bij een bemiddelingsbureau in het vinden van de juiste partner. Toch blijkt dat slechts 1 op 10 van deze dames de stap om een relatiebemiddelingsbureau in te schakelen ook daadwerkelijk neemt. Vaak vinden zij het moeilijk om voor zichzelf te kiezen. Naast het feit dat zij het moeilijk vinden om hun eigen wensen kenbaar te maken, merken zij dat de alledaagse beslommeringen veel tijd in beslag nemen en komt de verzorging voor hun kinderen op de eerste plaats. Hun eigen plannen worden uitgesteld met als gevolg dat zij in een vicieuze cirkel belanden zonder leuke vooruitzichten.

Dit alles terwijl deze single minima dames wel te kennen geven dat zij graag een nieuwe relatie aan willen gaan. Zij komen hun prins op het witte paard nu eenmaal niet tegen op het schoolplein of in de supermarkt. De behoefte is er, maar naast tijdsgebrek is er ook angst dat het veel geld kost. Dit is een vooroordeel dat zeker niet terecht is volgens up2date. 'Ieder bureau heeft uiteraard haar eigen beleid, maar het zou natuurlijk niet correct zijn als relatiebemiddeling alleen maar voor mensen was weggelegd die flink wat te besteden hebben', aldus up2date.

Uiteindelijk is het bijna unanieme oordeel van deze single moeders over relatiebemiddeling erg positief. Want het blijkt dat je voor bepaalde dingen in je leven gewoon tijd moet maken en dat dit bij een aantal bureaus wel degelijk ook financieel haalbaar is. Sterker nog, de dames komen vaak tot de conclusie dat ze veel eerder die stap hadden moeten nemen. Maar liefst 9 van de 10 deze dames slaagt immers bij een relatiebemiddelingsbureau in het vinden van een partner. Dit in tegenstelling tot internet datingsites en speeddaten waar, zoals uit diverse onderzoeken is gebleken, de slagingskans gemiddeld slechts 10% bedraagt. Vaak loopt dit dus uit op een desillusie en wordt de stap om persoonlijke bemiddeling in te schakelen alleen maar groter. Een gemiste kans!