Gemeente Geldrop-Mierlo


concept nota terrassenbeleid gereed voor inzage

De gemeente stelt binnenkort het nieuwe terrassenbeleid vast. Deze nota maakt de burger en met name de horecaondernemer duidelijk op welke manier een terrasvergunning kan worden aangevraagd. Zo omschrijft de nota onder meer de sluitingstijden en de aanvraagprocedure van een terrasvergunning. Voordat het college van B&W de nota vaststelt, kunnen belanghebbenden van 30 maart tot uiterlijk 11 mei 2006 hun zienswijzen indienen. Het college neemt deze reacties in haar besluitvorming mee.

MELD U AAN VOOR DE INSPRAAKAVOND Op 19 april 2006 licht de gemeente het terrassenbeleid van de gemeente toe en kunt u op het voorgestelde beleid reageren. Deze avond vindt plaats in Sociaal Cultureel Centrum Hofdael in Geldrop. U bent om 19.30 uur van harte welkom. Als u bij de inspraakavond aanwezig wilt zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk om uw komst uiterlijk 18 april vóór 16.00 uur te melden bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon (040) 2893 893.

WILT U DE CONCEPTNOTA TERRASSENBELEID INZIEN? Vanaf 30 maart 2006 ligt het terrassenbeleid zes weken ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis aan de Hofstraat 4 in Geldrop. Als u vragen heeft over het terrassenbeleid, kunt u contact opnemen met Gerrit Kamminga van de afdeling Bestuurszaken en Veiligheid, telefoonnummer (040) 2893 840.

HOE KUNT U UW ZIENSWIJZE INDIENEN? U kunt tot uiterlijk 11 mei 2006 uw schriftelijke zienswijzen kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Geldrop-Mierlo, Postbus 10101, 5660 GA Geldrop. Als u uw zienswijzen mondeling kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met Gerrit Kamminga.