Gemeente Barneveld


Vragenlijst Woningmarktonderzoek

Welkom bij de vragenlijst behorend bij de Woningmarktscan 2006 van de gemeente Barneveld

Graag nodigen we u uit om mee te doen aan een woningmarktonderzoek. Het doel van dit onderzoek is te toetsen of ons woningbouwprogramma (soort en aantal woningen) voor de komende jaren aansluit bij de behoefte van onze inwoners. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om ons beleid, waar nodig, bij te stellen. Om te bereiken dat we een woningbouwprogramma realiseren dat aansluit bij de woningbehoefte, doen we daarom een beroep op u om mee te doen aan dit onderzoek.

Invullen vragenlijst We hebben een onafhankelijk onderzoekbureau (ABF Research te Delft) opdracht gegeven het onderzoek uit te voeren. Dit bureau heeft daarvoor een vragenlijst opgesteld. De vragen richten zich op uw huidige woonsituatie, uw wenselijke woonsituatie op korte of langere termijn en op een aantal kenmerken van uw huishouden. Het onderzoek gaat dus over hoe u woont en hoe u eventueel zou willen wonen.

Deelname Onze inschatting is dat u voor het invullen van de vragenlijst ongeveer 15 minuten nodig heeft. Uw privacy blijft gewaarborgd, want de onderzoekers verwerken uw informatie volstrekt anoniem. Het is de bedoeling dat u de vragenlijst in één keer invult. Indien u halverwege stopt, worden uw antwoorden niet opgeslagen.

Meer informatie Voor vragen of meer informatie over dit onderzoek, kunt u contact opnemen met de heer Komdeur van de afdeling Ruimte, Bouwen en Wonen, tel. (0342) 495 468, e-mail: mailto:e.komdeur@barneveld.nl.