Gemeente Pekela


Vrijstelling van het bestemmingsplan

Bij ons is binnengekomen


· de aanvraag bouwvergunning van J. Veen, S. Lohmanlaan 54 te Oude Pekela voor het bouwen van een carport op voornoemd perceel. Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan "Oude Pekela Oost" waar het plan mee in strijd is.

· het verzoek om vrijstelling van J. Roelfs, W.H. Bosgrastraat 153 te Oude Pekela voor het gebruik van een deel van de woning op voornoemd perceel als internetverkoopbedrijf aan huis. Het plan is gelegen in het bestemmingsplan "Oude Pekela West", waar het mee in strijd is.

Wij zijn voornemens om met toepassing van artikel 19 lid 3 WRO medewerking te verlenen aan de plannen. Voordat wij tot verlening van de vrijstelling en/of de bouwvergunning overgaan, bieden wij een ieder gedurende het ter inzage liggen van de stukken de gelegenheid een zienswijze in te dienen. Wilt u uw zienswijze schriftelijk indienen dan kunt u de zienswijze sturen naar: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Pekela, Postbus 20.000, 9665 ZM Oude Pekela. Wilt u uw zienswijze mondeling indienen dan dient u hiervoor telefonisch een afspraak te maken met de afdeling Grondgebiedzaken via telefoonnummer 0597-617555.

De plannen liggen vanaf 30 maart 2006 gedurende zes weken elke werkdag van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagmiddag ook van 14.00 tot 16.00 uur ter inzage op het gemeentehuis te Oude Pekela.

Nadere informatie kan verkregen worden bij de sector Grondgebiedzaken.

Pekela, 29 maart 2006
Burgemeester en Wethouders van de gemeente Pekela

M. Schollema, burgemeester

A. Blinde, secretaris