Ness introduceert met USoft 7 eerste intelligente webdesigner

Ness benelux bv

Naarden, 30 maart 2006. Met de introductie van de 7.0 versie van het Nederlandse software ontwikkelplatform USoft heeft Ness een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van de bouw van intelligente, krachtige webapplicaties.

'Onze klanten zijn zeer enthousiast over onze nieuwe release omdat nu voor het eerst echt sprake is van intelligente webapplicaties door toepassing van de ingebouwde business rules engine. Hierdoor worden webapplicaties slimmer, krachtiger en nog gebruiksvriendelijker', aldus Frans Razoux Schultz, Senior Sales Manager. 'Door de inzet van de USoft webdesigner kunnen bedrijven Online Applicaties sneller ontwikkelen volgens de principes van Services Oriented Architecture. Daarnaast is USoft 7.0 zeer geschikt voor aanroep van en door Web Services zodat er intelligent gekoppeld kan worden met interne en externe systemen.'

Andere noviteiten binnen de nieuwe USoft 7.0 versie zijn: Goede integratiemogelijkheden met 'third party' open source software waardoor bijvoorbeeld klantvriendelijk online offreren met rules gedreven PDF generatie mogelijk wordt. Toepassing van Service Oriented Architecture principes zoals de optie om USoft applicaties aan te bieden als Web Service.
Data Integrity Analysis voor nog betere beheersing van Data kwaliteit. Uitbreiding van Database drivers naar meest recente versies van o.a. Oracle, SQL Server. Geavanceerde integratiemogelijkheden van webapplicaties met zowel J2EE als Microsoft .NET, en van uiteenlopende de-facto standaarden als WebSphere MQ series en Microsoft Sharepoint.

Het USoft Developer Platform met haar R&D center in Naarden, wordt gebruikt in verscheidene landen als Nederland, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Scandinavië en de USA.

Ontworpen voor toepassing in SOA architectuur kenmerken USoft applicaties zich door goede performance, data kwaliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit. Daardoor wordt USoft bovengemiddeld vaak gekozen voor grotere en complexe (Web)applicaties waarbij de beheerskosten door de hoge stabiliteit gunstig zijn.

Over Ness Technologies
Ness Technologies (NASDAQ: NSTC) is een wereldwijde System Integrator (6600 medewerkers in 16 landen) met als doel om klanten te helpen bij efficiencyverbeteringen. Ness levert haar producten, consultancy en outsourcing diensten lokaal en mondiaal aan zorgverzekeraars, zorgverleners pensioenfondsen, semi-overheidsorganisaties, farmaceutische, high tech en overige industriële bedrijven. Kijk voor meer informatie over Ness op www.ness.com.

Contactpersoon Nederland
Frans Razoux Schultz

+31-35-6990699 / 06-53683852
email: frans.razoux@ness-europe.com

Contactpersoon Internationaal
David Kanaan
USA: 1-888-244-4919
Intl: +972-3-540-8188
email: media.int@ness.com