Tech Data

Mindjet sluit distributieovereenkomst met Tech Data

Larkspur, Californië, USA - 30 maart 2006

Mindjet, leverancier van software voor het visualiseren, beheren en delen van informatie, heeft een overeenkomst gesloten met Tech Data. De distributeur levert als enige in de Benelux de softwareproducten van Mindjet, waaronder MindManager.

Tech Data is de eerste distributeur in de Benelux die de Mindjet-producten levert aan zijn resellers. Daarnaast zullen de twee partijen samenwerken op marketinggebied en de partners ondersteunen bij het breder in de markt zetten van de Mindjet-producten.

"De Mindjet-oplossingen zijn een prima aanvulling op het bestaande softwareportfolio van Tech Data", zegt Bert Schep, Business Unit Manager Software bij Tech Data. "MindManager 6.0 is een product dat onderscheidend is qua oplossing en een toegevoegde waarde biedt aan een grote groep gebruikers binnen een organisatie. Bovendien integreert MindManager met de Microsoft Office suite en sluit het naadloos aan bij Microsoft Visio en Project.v

MindManager is onder andere een tool voor het beheren en visualiseren van veel informatie, ook wel mindmappen genoemd. MindManager wordt bijvoorbeeld in het onderwijs en bij de overheid gebruikt om grote stukken teksten visueel en overzichtelijk te maken. In het bedrijfsleven past men de software onder andere toe bij brainstormsessies, vergaderingen en projectmanagement.

"Tech Data heeft een goede naam in de markt en weet een product goed te positioneren", zegt Robert Stoot, Country Manager Benelux van Mindjet. "We zijn blij dat zij de distributie voor de Benelux gaan afhandelen. Hierdoor kunnen we de resellers nog beter ondersteunen en het aantal eindgebruikers flink uitbreiden."

Over Mindjet
Mindjet Corporation is leverancier van software voor het visualiseren, beheren van informatie. De visuele mapping tools van productsuite Mindjet MindManager bevorderen het samen werken, denken en plannen. Hierdoor wordt de productiviteit van organisaties verhoogd. Het hoofdkantoor is gevestigd in Californië en is actief over de gehele wereld. MindManager telt wereldwijd 750.000 zakelijke gebruikers waaronder BMW, Cisco, KPMG, Syntegra, Unilever, Bosch, Akzo Nobel, Volkswagen en ABN Amro.