AutoRai

Nissan introduceert het Nissan Laag Tarief Plan

(3/30/2006)
Nissan biedt zijn rijders altijd het beste. Niet alleen op het gebied van autoâs, maar ook op het vlak van financieringen. Het merk heeft onlangs het Nissan Laag Tarief Plan geïntroduceerd, waarmee een Nissan valt te financieren tegen een zeer gunstige rente: 4,9 procent (effectieve rente op jaarbasis). Daardoor is er al een nieuwe Nissan NOTE vanaf 149 euro per maand.
Het Nissan Laag Tarief Plan valt op in al zijn eenvoud. Wie zijn keus laat vallen op een nieuwe Nissan-personenauto of -bedrijfswagen, kan
1.000 tot 35.000 euro financieren tegen de zeer gunstige rente van 4,9 procent. De enige voorwaarden zijn dat de financiering wordt afgelost in minimaal 12 en maximaal 60 maanden en dat er geen gebruik wordt gemaakt van een slottermijn. Duidelijker kan niet.

Voor de financiering werkt Nissan samen met Nissan Financial Services (www.nfs.nl). Het Nissan Laag Tarief Plan kan bij elke Nissan-dealer in Nederland worden afgesloten, voor elke nieuwe Nissan: van de compacte Micra tot de nieuwe NOTE en van de praktische Kubistar tot de luxe Navara. Elke kredietaanvraag wordt getoetst bij Bureau Krediet Registratie te Tiel.

BedrijfsautoRAI.nl