Nedstat

Nedstat introduceert Sitestat in het Spaans

Officiële lancering website analytics topproduct in Spanje

Diemen, 30 maart 2006 - Nedstat introduceert Sitestat in de Spaanse taal. Na Duits, Engels, Frans en Nederlands is Spaans de vijfde taal die door het product ondersteund wordt. Dit betekent tevens de officiële lancering van Sitestat in Spanje.

Door de toevoeging van het Spaans kan Nedstat haar klanten in Spanje nog beter van dienst zijn. Voor internationale klanten betekent dit een uitbreiding van de taalswitch functie binnen het product. Gebruikers kunnen tijdens het werken in Sitestat binnen enkele seconden omschakelen naar één van de vijf talen.

Met de uitbreiding van de taalmogelijkheden in Sitestat toont Nedstat weer haar commitment om de verscheidenheid aan culturen en talen in Europa goed te bedienen. âVeel van onze klanten opereren in meerdere landen en hebben werknemers van verschillende nationaliteiten, die vaak het liefst hun eigen moedertaal gebruiken,â zegt Michael Kinsbergen, Nedstatâs CEO. âZij kunnen nu in vijf verschillende talen werken en eenvoudig van taal wisselen wanneer ze dat willen. In de praktijk betekent dit dat bijvoorbeeld een in het Engels gemaakt rapport door Spaanse collegaâs in het Spaans geopend kan worden.â

Nedstat wordt in Spanje vertegenwoordigd door haar dochteronderneming Nedstat España S.L. Het adres is: Paseo Castellana 141, planta 18, Edificio Cuzco IV, 28046 Madrid, tel +34 91 789 34 29, fax +34 91 570 71 99.