Han Lammersfonds steunt jonge kunstenaars

Het bestuur van het Han Lammers Fonds nodigt jonge Flevolandse kunstenaars (tot 30 jaar) uit om indien zij voldoen aan de richtlijnen een verzoek te doen voor een bijdrage uit dit fonds. Jaarlijks wordt een beurs van max. EUR 2.500,- beschikbaar gesteld voor b.v. een muziekinstrument, expositie, bijdrage vervolgopleiding, enz.

Bent u bezig met uw ontwikkeling als kunstenaar? Vindt u dat uw toekomst ligt in de kunstbeoefening? En wilt u daarmee beroepsmatig bezig zijn? Woont u in Flevoland en heeft u financiële belemmeringen in uw noodzakelijke ontwikkeling tot kunstenaar? Dan kunt u een beroep doen op het Han Lammers Fonds .

Het Han Lammers Fonds is opgericht ter gelegenheid van het vertrek van de 1e Commissaris van de Koningin van Flevoland de heer
J.C.J. Lammers.Het Han Lammers Fonds is een fonds dat ondersteuning geeft aan jonge kunstenaars in Flevoland. Om in aanmerking te komen voor een beurs dient u een aanvraagformulier in te dienen en te voldoen aan de richtlijnen van het fonds.

Een aanvraagformulier en richtlijnen kunt u aanvragen bij het secretariaat van het fonds, via de mail:
hettie.olde.rikkert@flevoland.nl of telefonisch 0320-265285 (adres: Provincie Flevoland, Postbus 55, 8200 AB Lelystad). Het aanvraagformulier dient voor 1 juni 2006 te worden ingediend.