Gemeente Coevorden

Inschrijving bouwkavels Uitbreiding 't Haantje, fase II

Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven voor een bouwkavel in het bestemmingsplan "Uitbreiding `t Haantje, fase II". In totaal worden 2 kavels uitgegeven. Het hele bouwplan is bouwrijp zodat gekozen kan worden uit de beschikbare kavels. U kunt zich inschrijven tot en met 3 mei 2006, 12:00 uur. De inschrijfkosten bedragen EUR 45,-. Bij de verkoop van de kavels wordt gebruik gemaakt van het systeem van loting. De kavels die niet worden verloot zijn een dag na de verloting in optie te nemen of aan te kopen.

Op de kavels kan zowel een vrijstaande woning als een halfvrijstaande woning gebouwd worden.Als u belangstelling heeft voor een kavel voor de bouw van een halfvrijstaande woning en u heeft al een medebouwer, dan kunt u zich samen inschrijven als een koppel. Als u nog op zoek bent naar een medebouwer dan kunt u uw gegevens laten noteren zodat u wellicht in contact gebracht kunt worden met een eventuele medebouwer.

Voor de kaveluitgifte van het bestemmingsplan "Uitbreiding 't Haantje, fase II" is een informatiemap beschikbaar. Bent u geĂŻnteresseerd in een informatiemap en bijbehorend inschrijfformulier, dan kunt u deze aanvragen bij de Publieksafdeling, Loket Bouwen en Wonen, tel. 0524-598124 of 598121 (locatie Dalen). Hier kunt u ook terecht voor overige informatie omtrent de uitgifte van de kavels.

Sociale of economische binding

Om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in `t Haantje is een sociale of economische binding met het dorp vereist. Voor de uitgiftecriteria kijkt u hier. Ook kunt u terecht bij de publieksafdeling, loket Bouwen en Wonen. In het kort komt het er op neer dat u sociaal gebonden bent met 't Haantje wanneer u vijf aaneengesloten jaren ingeschreven staat danwel hebt gestaan op een adres in 't Haantje. U bent economisch gebonden met 't Haantje als het hoofdbestanddeel van het gezinsinkomen wordt verkregen uit werkzaamheden bij een bedrijf dat in 't Haantje is gevestigd.