Ingezonden persbericht


Persbericht

Norway's Best brengt vanuit Delfzijl 'stukje Noorwegen' naar de Nederlandse, Belgische en Duitse markt

Norway's Best. Dat is de naam van een nieuw bedrijf in Delfzijl. Het gaat om een handelskantoor, dat vanuit Noord-Nederland allerlei Noorse producten van natuurlijke materialen importeert en exporteert, voor zowel particulieren als ondernemingen.

Norway's Best heeft in Scandinavië zelf 70% van de markt in handen. Ook Canada en Australië behoren tot het afzetgebied. Met het nieuwe bedrijf in Delfzijl wordt nu ook de Nederlandse, Duitse en Belgische markt bediend.

Norway's Best is alleen leverancier van typisch Noorse vloeren van speciaal scheepsdekhout. Ook allerlei bijbehorende speciale Noors olie- , beits- en houtveredelingsproducten behoren tot het assortiment.

De scheepsdekvloeren en bijbehorende producten zijn prima bruikbaar in de horeca, winkels en woningen. Op een aantal plaatsen in Nederland zijn al met succes proefvloeren aangelegd in woningen. Ze zijn leverbaar in 30 verschillende kleuren, zowel gelakt als geolied.

De scheepsdekvloeren zijn gemaakt van normaal vuren hout, dat een speciale behandeling krijgt. Ze hebben in Noorwegen een natuurlijke droogtijd van vijf jaar achter de rug.Vanwege deze natuurlijke droging passen de vloeren zich snel aan aan de kamertemperatuur.

De nieuwe bijbehorende Noorse oliewas-, zeep- en loogproducten en allerlei soorten beits laat Norway's Best via winkels verkopen. De oliën, zepen en andere reinigers hebben een natuurlijke basis en zijn ideaal geschikt voor de bewerking, het onderhoud en kleuren van vloeren.

Speciaal voor saunabedrijven levert Norway's Best ook producten om sauna's van binnen te wassen, desinfecteren en geuren. Met de houtbleek, houtloog of houtzeep is hooguit twee keer een behandeling nodig om de sauna weer terug te krijgen in de oorspronkelijke kleuren.

Aangezien er diverse kleurencombinaties tot de mogelijkheden behoren, zijn de producten van Norway's Best geschikt voor alle smaken en leeftijden: van klassiek tot modern en van jong tot oud. In combinatie met de houtsoorten wordt een meerwaarde aan iedere woning of bedrijf gegeven. Kortom: Norway's Best brengt een speciaal stukje Noorwegen naar Nederland.

Einde persbericht

Voor meer informatie en fotomateriaal:

Jan Berend Kamps, telefoon 06 ­ 44 92 51 38
e-mail: kamps08@home.nl