Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Hoogeveen, 30-03-2006

Aanrijding fietser bromfietser
MEPPEL Op de Stationsweg in Meppel kwamen donderdagmorgen een fietser en een bromfietser met elkaar in botsing. Daarbij raakte de 13 fietser uit Meppel licht gewond. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Meppel. De 18 jr. bromfietser uit Ruinerwold bleef ongedeerd. Het ongeval ontstond doordat de fietser plotseling linksaf sloeg op het moment dat de bromfietser vlak achter hem reed. De bromfietser kon hem niet meer ontwijken.

Portemonnee gerold
ASSEN In een winkel aan het Apollopad in Assen is donderdagmiddag de portemonnee van een 84 jr. vrouw uit die plaats gestolen. De portemonnee werd uit haar jaszak gestolen zonder dat ze iets merkte. Mogelijk is dit gebeurd door een nog onbekende vrouw die op een bepaald moment naast de vrouw heeft gestaan.

Proces-verbaal voor kappen deel bossingel
KOEKANGE De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 42 jr. inwoner van Koekange. De man is eigenaar van een paar percelen weiland aan de Mr. H. Smeengeweg in Koekange. In de vier meter brede bossingel tussen de weilanden was een stuk van ongeveer 50 meter met elzen en eiken gerooid zonder dat daarvoor vergunning was afgegeven. De illegale kap werd in februari door de politie geconstateerd. De eigenaar maakte met het vellen van de bomen en het dichtgooien van de sloten aan weerszijden een verbinding tussen de twee weilanden. (06-117803)

Dirk Neef verzorgt de voorlichting voor Politie Drenthe tot donderdag 16.30 uur. Tel. 0592 - 452475 of 06 - 51 55 7950.

Vanaf 17.00 uur is de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe 24 uur per dag bereikbaar op 0592 36 1280.