Politie Gelderland-Midden

Man slaat overvallers van zich af, politie zoekt getuigen
Publicatiedatum: 30-3-2006 16:35:20
voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Bromfietser gewond na val

Publicatiedatum: 30-3-2006 16:34:57

Duiven Een 49-jarige man uit Didam is woensdagmorgen in Duiven gewond geraakt nadat hij met zijn bromfiets onderuit was gegleden. Vermoedelijk door het natte wegdek is de Didammer in de bocht van de Roodwilligen nabij de Broekstraat met zijn brommer onderuit gegaan. De man had verwondingen aan zijn gezicht, knieën en handen. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gekantelde aanhangwagen zorgt voor verkeershinder
Publicatiedatum: 30-3-2006 16:34:02

Duiven - Een gekantelde aanhangwagen zorgde woensdagmiddag voor heel wat problemen in Duiven. Een 21-jarige man uit Waardenburg reed met een tractor en aanhangwagen over de Noordsingel in Duiven en wilde daar bij de kruising linksaf slaan. Door nog onbekende oorzaak verloor de man de macht over het stuur. Hierdoor kantelde de aanhangwagen en werd het wegdek en de naast gelegen parkeerplaats bedekt met de lading slib. Dat zorgde voor veel verkeershinder. De hulp van de brandweer werd ingeroepen om het wegdek, de parkeerplaats en een geparkeerde auto schoon te spuiten. Door het ongeval was er een gat ontstaan in het wegdek dat gelijk door de gemeente Duiven gedicht is.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Man aangehouden na stelen lege kratten bier

Publicatiedatum: 30-3-2006 16:33:05

Elst Een 29-jarige man uit Arnhem is woensdagochtend bij een woning in Elst aangehouden nadat de man op heterdaad was betrapt op diefstal. Een getuige had gezien dat de man lege kratten bier en een fiets uit een tuin had weggenomen. Hij vertrouwde het zaakje niet en sprak de man op zijn gedrag aan. Vervolgens belde de getuige samen met de 29-jarige Arnhemmer bij de desbetreffende woning aan en waarschuwde de bewoonster. Die alarmeerde vervolgens de politie. Agenten hebben de verdachte aangehouden en de man heeft inmiddels bekend.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Openbare dronkenschap: twee mannen aangehouden

Publicatiedatum: 30-3-2006 16:32:35

Huissen De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee mannen in Huissen aangehouden op verdenking van openbare dronkenschap. Agenten kregen die nacht een melding dat er een conflict tussen twee mannen op straat zou plaatsvinden. Ter plaatse troffen agenten een 42-jarige man uit Arnhem en een 46-jarige man uit Huissen aan die luid tegen elkaar aan het schreeuwen waren. Het zou gaan om een zakelijk conflict. Door de sterke geur van alcohol en het feit dat beide mannen niet meer recht op hun benen konden staan werden zij aangehouden op verdenking van openbare dronkenschap.
Bij controle van de persoonsgegevens bleek dat de Arnhemmer nog een boete open had staan. Bovendien kreeg hij nog een boete voor het werpen van afval op straat. De Arnhemmer en de Huissenaar zijn donderdagochtend weer op vrije voeten gesteld.