2e persbericht van donderdag 30 maart 2006

Bereichten uit de regio

Eindhoven, 30-03-2006

Eindhoven: Politie ontdekt hennepkwekerij

De politie heeft donderdagmorgen, na een onderzoek, in een loods aan de Ambachtsweg een hennepkwekerij ontdekt. In de loods stonden vier containers met elk ongeveer 150 planten. De containers met de planten zijn in beslag genomen. Naar de kweker wordt een onderzoek ingesteld.

Helmond: Auto weg na inbraak

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan de Schutterslaan. Mogelijk was de achterdeur niet afgesloten. Uit de woning verdwenen een laptop, een computerscherm en de autosleutels. Met de sleutels werd de auto, een grijze Chrysler Voyager met het kenteken 21-JJ-NF weggenomen.

Asten: Diefstal auto na woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan het Hazepad is in de nacht van woensdag op donderdag de auto weggenomen. Om in de woning te komen werd een raam opengebroken. Uit de woning werden een handtas met papieren en 150 euro en de autosleutels weggenomen. De auto, een grijze Volvo XC90 met het kenteken 58-SK-GF, werd uit de garage weggenomen.

Asten / Deurne: Snelheidscontroles

* Op de Ommelseweg in Asten is donderdag tussen 9.25 en 12.15 uur een snelheidscontrole gehouden. Van de 871 passanten reden er 61 te hard. De snelste reed 81 km/u. 50 mag.

* s Middags tussen 13.20 en 15.00 uur stond de radarapparatuur aan de Langstraat in Deurne. Daar reden 34 bestuurders sneller dan de toegestane 80 km/u. De snelste reed 117 km/u. Er zijn 1064 voertuigen gecontroleerd.

Waalre: Inbraak in woning

In de nacht van woensdag op donderdag is ingebroken in een woning aan het Willem Smuldersplein. De tuindeuren zijn opengebroken. De bewoners missen twee gsms, een navigatiesysteem en een digitale camera.