Een vluchtige blik op industriële reiniging en riooltechniek

Vdrk

Een vluchtige blik op industriële reiniging en riooltechniek

KASSEL, Duitsland, February 6 /PRNewswire/ --

Internationale handelsbeurs
RO-KA-TECH
Nu in Kassel /Duitsland

De dienstverleners van industriële reiniging en riooltechniek ontmoeten elkaar ieder jaar op de RO-KA-TECH. Geïnteresseerde bezoekers kunnen alle actuele ontwikkelingen op het gebied van het reinigen, inspecteren en repareren van rioleringen bekijken. Dit jaar vindt de beurs plaats tussen 30 maart en 1 april. We hebben de nieuwe locatie gekozen vanwege de centrale ligging. Het midden van Duitsland is goed te bereiken voor nationale en internationale bezoekers, zei Ralph Sluke over de verhuizing van Leipzig naar Kassel. De standhouders hebben ook hun waardering over de verhuizing getoond. Met een oppervlakte van 5600 vierkante meter, is het de grootste beurs sinds de eerste keer dat het evenement werd georganiseerd.

De handelsbeurs voorziet bedrijven op het gebied van industriële reiniging en riooltechniek, rioolreparaties (open en gesloten constructies), natte en droge afzuiging, sanitaire technologie, opgravingen, planning- en ontwerpbedrijven en rioleringsbedrijven van een ideaal informatieplatform.

Op de RO-KA-Tech-beurs vindt u naast de stands ook een educatief programma gericht op de 'specialist in riooltechniek'. Hier kunt u alle informatie vinden over het vak en de opleidingseisen. Bovendien kunt u de gereedschappen en het machinepark speciaal voor dit vakgebied bekijken.

Niet alle producten en diensten kunnen worden getoond. Vele bevinden zich nog in de ontwikkelingsfase - planning- en ontwerpservices zijn hier typische voorbeelden van. De openbare discussiegelegenheid van het VDRK (de brancheorganisatie) in het midden van de handelsbeurs geeft deze organisatie de gelegenheid zijn diensten te introduceren bij de bezoekers. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ro-ka-tech.de.

VDRK: Verband Deutscher Rohr-und Kanal-Technik Unternehmen e.V., Ludwig-Erhard-Str. 8, 34131 Kassel,
Friedhelm Tillmanns,
Telefoon: +49(0)561-2075670,
Telefax: +49(0)561-20756729,
E-mail: tillmanns@vdrk.de