nederlandse programma stichting

The New Quartet, Kekele en De Jongens Driest op NPS Output

NPS Output / webradio: jazz, world & beyond.

Maar liefst 24 uur per dag gratis luisteren naar de lekkerste jazz, roots, world en crossover op internet. Elke dag een uniek liveconcert en alles zonder reclames of gesproken woord! Naast de webradio zijn op www.npsoutput.nl ook de achtergronden van artiesten en on-demand audio en video bestanden te bekijken en te beluisteren.

De komende weken op Output webradio zijn er live-concerten van ondermeer:
* 'The New Quartet' (featuring Martijn Vink en Randal Corsen): Maak kennis met de jonge honden van de Nederlandse hardbop-scene (vrijdag)
* 'Kekele': Bereid je voor op de zomer met de Zairese soukous-klanken van Kekele tijdens Festival Mundial 2005 (zaterdag)
* 'De Jongens Driest': Klezmer, jazz, balkan, highlife en samba... live opnames vanuit het Amsterdamse 'Seven Bridges festival' 2005. (zondag) Binnenkort verwacht op Output webradio: Opnames van de concerten van ondermeer Sara Tavares, Renata Rosa, Ack van Rooijen, Monsieur Dubois, Arno Krijger, Briskey.

Meld je ook aan voor de twee-wekelijkse nieuwsbrief voor de laatste programma-informatie van Output-TV, Radio 4FM en onze prijsvragen!

+++++++++ onderstaande