Politie Zeeland


---


W-1336-2006 Snorfietser rijdt tegen houten paal
In zijn woonplaats is donderdagmiddag een 79-jarige Middelburger gewond geraakt nadat hij met zijn snorfiets tegen een houten paal was gereden.
Rond 15.45 uur wilde de 79-jarige man vanaf Klein Vlaanderen de Seisstraat inrijden. Hij botste op een houten paal die in het midden van de straat en sloeg vervolgens over de kop. De man is per ambulance per een gebroken knie en diverse kneuzingen naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling. Zijn snorfiets had lichte schade.

O-1337-2006 Honkbalknuppel in beslaggenomen
Tijdens controle van een personenauto op de Albert Joachimikade in Goes heeft de politie donderdagavond een honkbalknuppel in beslaggenomen.
De twee inzittenden, een 21-jarige man uit Heinkenszand en een 26-jarige Goesenaar, werden aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar werd tijdens fouillering van de 21-jarige man nog een gripzakje hash en een xtc-pil gevonden. Ook deze werden in beslaggenomen. Beide mannen zijn na verhoor weer in vrijheid gesteld. De 21-jarige man moest nog wel een boete van 80 euro betalen omdat de honkbalknuppel, de hash en xtc-pil van hem waren.

---- --