Ingezonden persbericht


The Livingroom haalt Frans label na Nederland

Nog een kleine 2 weken en dan is het eindelijk zover. Op vrijdag 31 maart barst het feest weer compleet los tijdens de Eternal Bliss ClubTour 2006.

Eternal Bliss is als label opgestart in 2002 als een Techno label, dit om in het noorden van Frankrijk een ander gezicht te geven aan de Techno scène. In 2003 besloot het label een ruimere baan te kiezen en begon Dj Fox, een van de mensen achter Eternal Bliss, aan de Jumpstyle muziek. In 2004 kwam de eerste ClubTour van de grond, deze werd gehouden in verschillende discotheken in het noorden van Frankrijk. Hierdoor werd in 2005 het Dj Team flink uitgebreid met Dj's zoals Chicago Zone, Dj Sn@p-6, Dj Nikoel en Dj Panik X-Tream. Dit jaar gaat de ClubTour voor het eerst de Nederlandse grenzen overschrijven, en dit begint bij The Livingroom in Oosterhout.

Tijdens de ClubTour in The Livingroom zullen 2 Residents van het label draaien en wel Chicago Zone en Dj Fox, deze 2 Dj's hebben al verschillende producties gemaakt die ook in Nederland erg veel gedraaid zijn en worden. Verder heeft Eternal Bliss niemand minder dan de formatie The Playboyz uitgenodigd. Deze 2 jongere Dj's en Producers hebben al vele releases gedaan. En de avond zal worden opgewarmd door de Resident Dj Tha Lizard.

The Livingroom staat inmiddels bekend vanwege zijn geweldige sfeer, bij uitstek de geschikte locatie voor onze Franse jump vrienden. Deze centraal gelegen locatie heeft zich in korte tijd stevig gevestigd binnen de Nederlandse jump en hardstyle-scene en steeds meer bezoekers weten de weg te vinden naar deze locatie.

Verder komen de Franse Dj's niet met lege handen naar Nederland maar nemen ze ook veel promotie materiaal mee. Zo zal er gedurende de avond Gratis Cd's, T-Shirts, Platen en andere spullen worden weggegeven van het Eternal Bliss Label, en dit is erg uitzonderlijk omdat veel van deze producten nog nooit in Nederland verkrijgbaar zijn geweest.

De verwachtingen zijn hoog gespannen en de eerste reacties zijn dan ook zeer positief. Het is dan ook zeer aan te raden om deze avond een beetje op tijd te komen aangezien er een grote aanloop van mensen verwacht wordt. Dit om teleurstelling achteraf te voorkomen. The Livingroom is 31 maart geopend van 22:00 tot 03:00 uur.

The Livingroom
Klappeijstraat 13a
4901 HD Oosterhout NB
Nederland

http://www.livingrm.nl

---- --