Rotterdam Airport

Opening Fototentoonstelling 50 jaar Rotterdam Airport in beeld

31.03.2006

In het kader van het 50 jarig jubileum van Rotterdam Airport is de luchthaven de komende maanden extra feestelijk aangekleed met een fototentoonstelling, die een historisch overzicht geeft van de vijftig jaar waarin de luchthaven bestaat. Op 30 maart 2006 is de tentoonstelling officieel geopend. Het foto-overzicht is opgesteld in de passagehal, waardoor hij voor iedereen toegankelijk is en kosteloos te bezichtigen. Tot 3 oktober 2006, de officiële jubileumdag, is 50 jaar Rotterdam Airport in beeld nog te bezoeken.

De toekomst
Naast historische fotos wordt tevens een impressie weergegeven van de toekomstige vastgoedontwikkelingen, tussen nu en het jaar 2020, op het RTM Airpark, een uiterst luxueuze en in architectonische zin spraakmakende kantoorlocatie. Op het terrein komen kantoren, bedrijfsruimten, winkels, restaurants, een hotel én uiteraard een luchthaven, welke meerwaarde geven aan de stad Rotterdam, de regio Zuidwest Nederland en zijn zakenleven.

Bijzondere vliegtuigen
Tijdens de tentoonstelling zal ook een doorlopende beeldpresentatie getoond worden, waarin alle bijzondere vliegtuigen die ooit geland zijn op Rotterdamse bodem, te zien zijn. Deze presentatie wordt zowel in de passagehal als in de vertrekhal en het restaurant vertoond.