Afsluiting ESF3 project "Dagindeling van de Mantelzorger"

Vrijdag 31 maart a.s. wordt het ESF3 project "Dagindeling van de Mantelzorger" afgesloten. Dit gebeurt met een feestelijke receptie op het kantoor van de Kamer van Koophandel Drenthe in Meppel

MEPPEL, 20060327 -- Het project is een initiatief van de ZorgZaak in Hoogeveen, in samenwerking met de Kamer van Koophandel Drenthe in Meppel en ROC Deltion College in Zwolle. Het doel van het project is een aantal mantelzorgers via een speciaal traject op te leiden tot zelfstandig ondernemer in de zorg.


Tijdens de receptie op 31 maart wordt er een inleiding verzorgd door mevrouw Prof. Dr. Mia Duijnstee.
Zij is directeur van de Academie Gezondheidszorg Utrecht, opleidingsmanager Algemene Gezondheidswetenschappen UU en lector Familiezorg Hoge School Utrecht. Mia Duijnstee zal ook de diploma's uitreiken aan de mantelzorgers die de opleiding met goed gevolg hebben afgerond.

Over het project is een boekje gemaakt waarvan het eerste exemplaar in ontvangst genomen zal worden door mevrouw Anneke Haarsma, gedeputeerde voor de provincie Drenthe. Het boekje zal worden uitgereikt door mevrouw Femke Spiering, directeur van de ZorgZaak.




De ZorgZaak