Commissaris van de Koningin op werkbezoek bij Scarlet

Michel Jager, Commissaris van de Koningin van de Provincie Flevoland, is gestart met een reeks bedrijfsbezoeken aan beeldbepalende bedrijven in Flevoland. Het tweede bezoek is aanstaande vrijdag 31 maart aan Scarlet, een jong en spraakmakend telecommunicatiebedrijf dat inmiddels tot de top drie van telecomaanbieders in de Benelux behoort .

Scarlet was het eerste telecombedrijf dat Triple Play aanbood: internet, mobiele en vaste telefonie in één pakket voor een vast bedrag per maand.

Scarlet is in 1992 door de huidige directeur Paul Gelderloos opgericht. Scarlet is sinds 1993 gevestigd in Lelystad en heeft zo'n 700 man personeel. Dit maakt Scarlet een van de grootste en snelst groeiende bedrijven van Flevoland.

Reden genoeg voor de Commissaris van de Koningin om juist dit bedrijf uit te kiezen voor een bezoek. "Scarlet is een spraakmakend bedrijf dat met een gedurfde campagne hard aan de weg timmert. Ik ben dan ook benieuwd naar hoe het bedrijf is uitgegroeid tot een van de topspelers in de markt en naar de plannen voor de toekomst", aldus Jager.

Na een ontvangst door de directeur Paul Gelderloos om 14.00 volgt een presentatie van het bedrijf, waarbij ook wordt ingegaan op de toekomstplannen van het bedrijf. Na de presentatie zal Michel Jager in het bedrijf worden rondgeleid