Ingezonden persbericht

Autdoor op MTV en bij het rijk!

Ook de creatieve mensen in Amsterdam en omgeving weten de weg te vinden naar de specialist in bijzondere SUV's; Autdoor SUV in Almelo. Naast de verkoop van de luxe terreinauto's van o.a. de merken Hummer en Infiniti houdt het bedrijf zich ook bezig met de verhuur van deze auto's.

Gio
De artiestennaam Gio hoort bij de 18-jarige R&B en Urban artiest Giovanni Jap-Ngie. Hij is regelmatig te vinden in de Cruise Control Studio's in Amsterdam, het kloppende hart van de nationale B&B-scene waar bijvoorbeeld ook de carrières van Romeo, Sat-R-Day en Re-Play begonnen. Momenteel staat Gio in de hitlijsten met het nummer 'Fantasy Girl'.

Voor het jongste nummer van Gio werd onlangs in Amsterdam Zuid Oost opnames gemaakt voor de nieuwe videoclip. Hiervoor werd ook, geheel in de R&B stijl, een nieuwe Hummer H3 van Autdoor SUV gebruikt. Deze clip zal binnenkort te zien zijn op MTV en TMF.

Werkenbijhetrijk.nl

Voor de campagne voor de website www.werkenbijhetrijk.nl, waar momenteel overal op radio en TV aandacht voor wordt gevraagd, was er nog een bijzondere foto nodig voor de homepage. Het bijzondere fotomodel dat hier voor nodig was werd geleverd door Autdoor SUV.

Zodra u naar de website gaat ziet u aan de bovenzijde een foto van een dame die op de PC Hooftstraat in Amsterdam in een bijzondere uitvoering van een nieuwe Infiniti FX35 stapt. Ook deze auto werd geleverd door Autdoor SUV.



Ingezonden persbericht