Hilary Duff in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 1 maart 2006

Zondag 30 april geeft de Amerikaanse zangeres Hilary Duff een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert gaat aanstaande zaterdag om 10.00 uur in de verkoop. In 2003 kwam Hilary's eerste single 'So Yesterday' van haar debuutalbum 'Metamorphosis' binnen in de Amerikaanse hitlijsten. Het album bereikte in de eerste week al een tweede plaats in de Billboard 200 album Chart. Na de successen van haar eerste en tweede album 'Hilary Duff' kwam de zangeres in 2005 met een Greatest Hits compilatie. 'Most Wanted' is een verzameling van de beste nummers uit haar jonge, maar indrukwekkende carrière.

Naast succesvol popzangeres is Hilary een veelgevraagd actrice. Zo heeft ze al diverse films en televisieseries op haar naam staan. Maar nog meer dan acteren, is muziek de grootste passie van deze duizendpoot. De winnares van de 'Kids' Choice Award 2005' voor beste zangeres zal zondag 30 april haar eerste concert in Nederland geven.

Hilary Duff Live In Concert
Zondag 30 april 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 32 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (