Vereniging Samengestelde Wedstrijd Mensport Nederland

Horse Driving Twente 2006

25/04/2006

Oldenzaal, 25 april 2006
Op zaterdag 29 en zondag 30 april a.s. organiseert de Stichting Horse Driving Twente opnieuw haar Internationale Menwedstrijden 2006.

Op een unieke locatie in het Hulsbeek (Toetersdennen) te Oldenzaal, kunt u kennismaken met de absolute top van de mensport. Rijders uit verschillende landen binden op spectaculaire wijze de strijd met elkaar aan. Met als hoogtepunt natuurlijk het vierspan-mennen.

Evenals voorgaande jaren is er op beide dagen een interessant randprogramma met dit keer o.a. een demonstratie schapendrijven en een roofvogelshow. Het Kinderdorp wordt bevolkt door verschillende clowns, terwijl ook de kinderen geschminkt kunnen worden.

Nieuw dit jaar is de organisatie van een fair: de Life & Living Fair. Op het terrein van deze fair vindt u zo ongeveer alles wat het leven leuk maakt... van auto's, keukens, mode, schoenen, tuininspiratie, wijn, baby- en kinderkleding, koffiesystemen tot designtruien uit Scandinaviƫ. Kortom teveel om op te noemen. Met dit programma biedt de Stichting Horse Driving Twente letterlijk een evenement voor elk wat wils.

De entreeprijs bedraagt voor zaterdag of zondag EUR 5,00. Kinderen gratis! Wilt u beide dagen de Horse Driving bezoeken, dan kunt u gebruikmaken van een passe-partout. Hiervoor betaalt u EUR 7,00 (inclusief een programmaboekje). Gratis parkeren! De startlijsten (vanaf vrijdagavond) en uitslagen (vanaf zaterdagavond)vindt u op www.hoefnet.nl, info over het evenement vindt u op:

www.horsedrivingtwente.nl