Politie Zeeland


---


W-1746-2006 Rijden onder invloed, Middelburg
Zaterdagavond rond 21.30 uur is een 19-jarige automobilist uit de gemeente Veere aan de Dampoortweg in Middelburg gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer twee maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd (beginnend bestuurder).

O-1747-2006 Aanhouding wegens vernieling, Rilland
In de nacht van zaterdag op zondag tussen 01.10 uur en 01.20 uur is een ruit van een horecagelegenheid in Rilland vernield.
In verband hiermee is rond 01.20 uur, aan de Veste in Rilland, een 34-jarige man uit de gemeente Reimerswaal aangehouden.
De man was even daavoor (voor de vernieling) de gelegenheid uitgezet omdat hij andere klanten lastig viel. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

O-1748-2006 Rijden onder invloed, Rilland
In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.45 uur is een 39-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal, aan de Rijksweg A58 bij Rilland, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 3,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Z-1749-2006 Aanrijding onder invloed, Sluis
In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.55 uur, vond er op de Kaai in Sluis een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 35-jarige automobilist uit de gemeente Sluis reed over de Kaai komende uit de richting van de Garenmarkt.
Op de kruising met de Vleeshouwerijstraat verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 39-jarige automobilist uit de gemeente Sluis.
Er was alleen materiële schade.
Uit een blaasproef op straat bleek dat de man en de vrouw allebei teveel hadden gedronken. Hierop werden beiden aangehouden.
De vrouw kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur. De man had ruim 3,7 maal teveel gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

W-1750-2006 Rijden onder invloed, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag, rond 02.05 uur, is een 45-jarige automobilist uit Middelburg aan de Looierssingel in Middelburg gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ongeveer 2,5 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een proces-verbaal en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

W-1751-2006 Rijden onder invloed, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag rond 03.55 uur is een 22-jarige automobilist uit Zwolle, aan de Oosterscheldestraat in Middelburg, gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man 2,7 maal teveeel had gedronken. Hij kreeg een dagvaarding en zijn rijbewijs werd ingevorderd.


---- --