Politie Zeeland


---


W-1752-2006 Mishandeling in Vlissingen
In de nacht van zaterdag op zondag tussen 02.00 uur en 02.30 uur is een
19-jarige vrouw uit Middelburg in een cafe aan de Nieuwendijk in Vlissingen mishandeld.
In het cafe ontstond op de dansvloer een conflict met een onbekende man en vrouw. Hierbij is de Middelburgse door de man met een flesje op haar hoofd geslagen.
De vrouw hield aan de mishandeling een snee in het hoofd over; hieraan werd ze bij de huisartsenpost behandeld.
De politie heeft een onderzoek ingesteld.

W-1753-2006 Aanhouding wegens bedreiging, Middelburg
In de nacht van zaterdag op zondag, tussen 03.30 uur en 03.50 uur, is een portier van een horecagelegenheid aan de Markt in Middelburg bedreigd.
Rond 03.30 uur verzocht de 28-jarige portier uit Middelburg een klant de horecagelegenheid te verlaten (dit in verband met problemen in het verleden).
Hierop bedreigde de klant de portier en wilde niet naar buiten. Ook toen de man uiteindelijk buiten was bedreigde hij de portier.
De klant, een 24-jarige man uit Oost-Souburg, is rond 04.10 uur aan de Amnestylaan in Middelburg aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

W-1754-2006 Rijden onder invloed, Koudekerke
In de nacht van zaterdag op zondag rond 05.00 uur is een 26-jarige automobilist uit Vlissingen, aan de Rondeweg Koudekerke gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de man ruim 2,1 maal teveel had gedronken. Hij kreeg een bekeuring en een rijverbod van 5 uur.

W-1755-2006 Auto weggenomen bij woninginbraak, Vrouwenpolder
In de nacht van zaterdag op zondag tussen 00.00 uur en 07.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Hopman de Rijklaan in Vrouwenpolder.
Bij de inbraak is een zwarte BMW, type 530 combi met het Duitse kenteken
AC-RZ 531 weggenomen. De auto heeft een waarde van tienduizenden euro's.
Verder zijn uit de woning o.a. waardepaieren, kleding, mobiele telefoons en fotoapparatuur met nog onbekende waarde weggenomen.
Vermoedelijk is met binnengekomen door te "hengelen".
Preventietip:
Houd inbrekers buiten de deur:
U kunt het inbrekers moeilijker maken, door het aanbrengen van degelijk hang- en sluitwerk op ramen en deuren, het aanbrengen van verlichting bij de buitendeuren en het merken van waardevolle spullen. Doe de deur op slot, de ramen dicht en e.v.t. een lichtje aan als u weggaat. Zorg ervoor dat uw woning er van buitenaf 'bewoond' uitziet, juist wanneer u niet thuis bent. Laat geen sleutels in de deur zitten, leg ze niet onder een mat o.i.d. Zorg extra goed voor waardevolle spullen. Zet ze uit het zicht van inbrekers en berg kleine zaken op in uw kluis. Voor informatie hierover kunt u terecht op het politiebureau.

---- --