Politie Zeeland


---


O-1761-2006 Agent verwond bij aanhouding, Zierikzee
In de nacht van zaterdag op zondag rond 02.30 uur is een politieagent, aan de Nieuwe Bogerdstraat in Zierikzee, bij een aanhouding gewond geraakt.
Twee agenten waren, naar aanleiding van een melding van een conflict, bij een cafe aan de Nieuwe Bogerdstraat in Zierikzee.
Bij dit conflict werd een 25-jarige cafébezoeker uit Breda mishandeld. De agenten hielden in verband met deze mishandeling een man aan. Na mee te zijn gelopen naar de politiewagen begon de man zich hevig te verzetten.
Hij rukte zich plotseling los en haalde uit naar de agenten. Een van de agenten raakte hierdoor gewond aan zijn gezicht en moest zich, bij de huisartsenpost, onder doktersbehandeling laten stellen.
Zondagmiddag rond 12.10 uur heeft politie Zeeland, in verband met de mishandeling van de 25-jarige man uit Breda en de agent, een 29-jarige man uit Zierikzee aangehouden.
Aan de Minderbroederstraat in Zierikzee is zondagochtend een man, die aan het signalement van de dader/verdachte voldeed, gecontroleerd. Hij bleek echter niets met de zaak te maken te hebben.


---- --