Politie Zeeland


---


O-1756-2006 Diefstal zadels, Kloetinge
Tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en zondagochtend 08.00 uur is er ingebroken in zadelkasten bij paardenstal in Kloetinge.
Uit de zadelkasten, die in een schuur bij de paardenstal stonden, zijn o.a. zadels, hoofdstellen en teugels met een totale waarde van honderden euro's weggenomen.
De schuur en de zadelkasten zijn opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-1757-2006 Vernieling, Nisse
Tussen zaterdagavond 18.00 uur en zondagochtend 11.00 uur zijn, bij een transportbedrijf in Nisse, de ruiten van tien vrachtauto's vernield.
Het totale schadebedrag is onbekend.

Z-1758-2005 Hennepkwekerij, Philippine
Zondagmiddag is, bij een onderzoek in een woning aan de Ravelijnstraat in Philippine, een in werking zijnde hennepkwekerij aangetroffen.
In de woning zijn o.a. 60 planten, honderden stekjes en apparatuur (lampen, ventilatie e.d.) in beslag genomen. De planten en apparatuur zijn vernietigd.
De bewoner van het pand is door de politie gehoord.

W-1759-2006 Mishandeling, Vlissingen
Zondagmiddag tussen 15.50 uur en 16.05 uur is een 22-jarige man uit Vlissingen aan de Mercuriusweg in Vlissingen mishandeld.
De man reed tussen genoemde tijdstippen op zijn fiets over het parkeerterrein van de C1000 aan de Mercuriusweg in Vlissingen.
Toen hij een geparkeerd staande auto voorbij reed keek hij een man die aan de bestuurderskant van de auto zat in het gezicht aan.
De 22-jarige fietser maakte een gebaar naar de man omdat deze bleef kijken. Hierop stapte de man uit de auto en sloeg de fietser meedere malen in het gezicht.
De fietser hield aan de mishandeling zwellingen en schaafwonden in het gezicht over.

O-1760-2006 Inbraakpoging - Getuigenoproep
Tussen zaterdagmiddag 16.30 uur en zaterdagavond 18.15 uur is er gepoogd in te breken in een schuur/paardenstal aan de Verlengde Noordweg in Krabbendijke.
Bij de inbraakpoging is een ruit vernield; het schadebedrag is onbekend.
Zaterdagmiddag was het vrij druk aan de Verlengde Noordweg (i.v.m. een autopuzzeltocht). De politie is dan ook op zoek naar mensen die zich tussen genoemde tijdstippen op de Verlengde Noordweg bevonden en iets gezien hebben.


---- --