Apple Benelux


Gratis seminar over fotografie in het digitale tijdperk

Gepresenteerd door Apple en Canon Meld je nu aan

Tijdens dit seminar vertellen experts van Apple en Canon en een aantal bekende professionele fotografen je alles over de allernieuwste digitale tools waarmee zij fotograferen en hun foto's perfectioneren. Mis het niet!

Aperture. Speciaal voor professionele fotografen.

Aperture-verpakking

Met Aperture, dat van begin tot eind is ontworpen voor de professionele fotograaf, beschik je over alles wat je nodig hebt na je fotosessie. Aperture is dan ook het eerste all-in-one postproductieprogramma voor fotografen. Tijdens dit seminar komen de allernieuwste geavanceerde functies van Aperture 1.1 aan de orde, zoals:


* Nieuwe RAW-regelaars

* Nieuwe kleurenmeter

* Foto's rechtstreeks op de computer vastleggen
* Nieuwe beeldresolutieregelaars

* Kleurenproefdrukken op het scherm


* Geavanceerde lichttafelregelaars

* Regelaars voor metagegevens

* Automatische fotoworkflows

* Eenvoudig watermerken toevoegen

Professionele Canon-technologie. Het complete plaatje.

Van de camera tot de uiteindelijke afdruk, met Canon is elke stap in het proces even mooi. Tijdens dit seminar kom je alles te weten over de allernieuwste functies van digitale spiegelreflexcamera's en de nieuwste professionele cameralenzen. Bovendien weet je na afloop precies waarom Aperture het ideale postproductieprogramma is voor fotografen die met een Canon-camera werken.

De nieuwe MacBook Pro. Je draagbare fotostudio.

MacBook Pro

MacBook Pro, die nu verkrijgbaar is als 15-inch en 17-inch model, bevat de geavanceerde Intel Core Duo-processor die het vermogen levert van twee processors (tot 2,16 GHz) op één chip. En doordat MacBook Pro ook nog eens is uitgerust met de ATI Mobility Radeon X1600 voor supersnelle grafische prestaties, gaat alles even snel. Dus waar je ook bent, je kunt altijd razendsnel je foto's bewerken. Op het MacBook Pro-scherm, dat 67 procent helderder is dan dat van de PowerBook G4, komen je beelden tot leven. Op het scherm met een resolutie tot 1680 x 1050 is het zwart zwarter en het wit witter dan ooit, en zie je meer kleuren dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Je beschikt dan ook over een genuanceerde weergave die tot nu toe op notebooks ondenkbaar was.

Meld je nu aan

Waar?


* Stockholm - 24 mei

* Milaan - 26 mei

* Kopenhagen - 30 mei

* Hamburg - 6 juni

* Helsinki - 14 juni

* Amsterdam - 15 juni

5x zo snel Nieuwe versies van notebooks zijn doorgaans sneller dan hun voorgangers, maar een sprong voorwaarts van deze omvang heb je nog nooit gezien. De Intel Core Duo van de nieuwe MacBook Pro bestaat in feite uit twee processorcores op één chip. In combinatie met talloze andere technische verbeteringen levert dit prestaties op die tot vijf keer zo hoog zijn als die van de PowerBook G4, zoals aangetoond door de SPEC-benchmarkvergelijkingen.

Canon-camera Ontdek de allernieuwste functies van de digitale spiegelreflexcamera's en de nieuwste professionele cameralenzen van Canon.