Gemeente Gorssel

Weekmarkt woensdag 24 mei verplaatst naar Zuiderwal

Van 24 tot en met 28 mei a.s. worden de jaarlijkse Keidagen weer gehouden. Voor het opbouwen van de kermis wordt de Grote Markt vanaf maandag 22 mei afgesloten. De weekmarkt van woensdag 24 mei wordt daarom verplaatst.

Net als voorgaande jaren wordt de markt gehouden op de Zuiderwal. De Zuiderwal is daarom op woensdag 24 mei van 06.00 uur tot 15.00 uur afgesloten. Voor de Zuiderwal geldt daarnaast vanaf dinsdag 23 mei 18.00 uur tot en met woensdag 24 mei 15.00 uur een parkeerverbod. Dit is nodig om de weg en de parkeerplaatsen vrij te houden voor het opbouwen van de markt.

Daarnaast wil een aantal marktkooplieden de parkeerplaats tussen de Blauwe Torenstraat, Achterstraat, Schoolstraat en de Zuiderwal gebruiken voor het plaatsen van kramen en voor het parkeren van hun (vracht)wagens. In deze zone geldt, behalve voor vergunninghouders, een parkeerverbod. Heeft u een parkeervergunning voor deze zone? Dan verzoeken wij u zo vriendelijk te zijn uw auto op deze dag ergens anders te parkeren.

Heeft u vragen, neemt u dan contact op met de marktmeester. U kunt hem bereiken via ons centrale telefoonnummer (0573) 28 92 22.