Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Agenda, voor directe publicatie Eindhoven, 16 mei 2006

Marco V & Benjamin voor een keer terug op DansSalon reunion!

Woensdag 24 mei a.s. zal de Eindhovens club DansSalon voor een keer terug keren naar de glorie dagen van midden jaren '90. Tijdens de spectaculaire DansSalon reunion party zullen oude tijden herleven. Met niets minder als al het goede van toen, zoals de beste DansSalon acts, de dj's Marco V & Benjamin, het decor en vooral niet te vergeten jullie de bezoekers, zal er nog een keer samen worden gekomen om die unieke sfeer te proeven die alleen in het kleinste pretpark van Nederland te vinden was. De DansSalon reunion, de DansSalon op zijn best!

De reunion zal garant staan voor alleen de allerbeste club classics in combinatie met acts zoals alleen de DansSalon ze kon neer zetten. Cindy Jacobs bedrijfsleider Mega Swing Paleis DansSalon: "De DansSalon reunion is zoals de naam al doet vermoeden een grote reünie voor iedereen die in de jaren 90 in de DansSalon opstap ging. Wij willen deze avond een onvergetelijke en ouderwets DansSalon feestje creëren, waarbij de bezoeker zich nog een keer in die unieke sfeer van toen waant zodat oude herinneringen kunnen worden opgehaald met vrienden en bekende van toen.

Marco V & Benjamin
Tijdens de avond zal alles draaien om de sfeer van toen, hierbij mogen de dj's van toen, welke je het kippenvel op de arm bezorgen, natuurlijk niet ontbreken. Niemand minder dan de oude resident dj's van de DansSalon; Marco V & Benjamin zullen nog een keer het bordes betreden om je een onvergetelijke avond vol van de beste club-classics te bezorgen.

Toegangsprijs
Toegangskaarten voor dit unieke evenementen kosten slechts E 10,- per stuk en zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa. We raden de mensen aan vroeg te komen, want vol = vol en het zou toch zonde zijn als je geen onderdeel kon uitmaken van dit unieke spektakel. Minimumleeftijd ligt op 18 jaar en een geldig legitimatiebewijs is verplicht.

Retronic presents the DansSalon Reunion
Datum: Woensdag 24 mei 2006
Locatie: De DansSalon, Stationsplein 4 te Eindhoven Tijd: 22:00 - 04:00 uur
Entreeprijs: E 10,-
Muziekstijl: Club Classics
Line - up: Marco V & Benjamin & Syben Ray
Informatie: www.danssalon.com

EINDE PERSBERICHT

---- --