Gemeente Berkelland


Persbericht
17 mei 2006

Inspraak mogelijk op project Haarstraat te Beltrum

Herinrichting Haarstraat tussen Meester Nelissenstraat en huisnummer 17

De gemeente is van plan grond-, riolerings- en bestratingswerkzaamheden uit te voeren in de Haarstraat te Beltrum tussen Meester Nelissenstraat en huisnummer 17. De komende tijd kan op de ontwerpplannen worden gereageerd.

In het hiervoor genoemde wegvak van de woonstraat wordt de bestaande asfaltverharding en de trottoirs verwijderd. Daarna zal de bestaande riolering vervangen worden door nieuwe riolering waarna de gehele straat opnieuw ingericht gaat worden. Aan de zijde van de nieuwe woningen worden ("langs")parkeerplaatsen aangelegd en alle trottoirs worden voorzien van nieuwe bestrating. Tevens zal er een plateau aangelegd worden in de aansluiting met de Meester Nelissenstraat. Dit plateau heeft tot doel het inkomende verkeer vanuit Borculo af te remmen.

Het voorlopig ontwerp ligt van woensdag 24 mei 2006 tot woensdag 5 juli 2006 tijdens openingstijden ter inzage in de Gemeentewinkel aan de Marktstraat 1 te Borculo. Belanghebbenden kunnen tot woensdag 5 juli 2006 hun zienswijze zowel mondeling als schriftelijk naar voren brengen. Schriftelijk: door een brief te schrijven aan het college van burgemeester en wethouders van Berkelland t.a.v. de afdeling Technisch Ontwerp & Realisatie, Postbus 200, 7270 HA Borculo. Mondeling: door een afspraak te maken met de heer R.F.J. Asschert, telefoon 0545 - 250 271.
---



Gemeente Berkelland