Talpa Nederland


Laren, 23 mei 2006

Exclusief interview met prins Charles, William en Harry bij Talpa

Morgen extra editie entertainment live

Woensdag 24 mei zendt Talpa om 23.15 uur een speciale editie uit van Entertainment Live. De showbizzrubriek heeft de hand weten te leggen op een exclusief interview met de Britse Prins Charles en zijn zonen William en Harry. Het is voor het eerst dat de Britse kroonprins samen met zijn zonen wordt geïnterviewd voor de televisiecamera s.

Talpa heeft de exclusieve rechten verworven van een uniek interview met de Engelse troonopvolger Prins Charles, samen met zijn zonen William en Harry. Het is een intiem gesprek waarin Charles, William en Harry geen blad voor de mond nemen en zeer openhartig zijn over hun privé leven.

Kroonprins Charles doet onder meer een boekje open over zijn voorliefde voor de muziek van Leonard Cohen en toont zijn verbazing over de wansmaak van zijn beide zonen. Prins William en Prins Harry lachen hun vader uit als het om voetbal gaat, maar delen wel de liefde voor de Koninklijke familiesport polo.

Het losse, open en erg menselijke gesprek geeft vooral een beeld van de goede band die de jongens met hun vader hebben. Charles is in het interview vooral een trotse vader en absoluut geen stijve Britse kroonprins.

Het interview werd gehouden op het landgoed van kroonprins Charles, naar aanleiding van het 30 jarige bestaan van zijn stichting The Prince s Trust . Deze stichting helpt kansarme jongeren die een zetje in de goede richting nodig hebben. Met behulp van persoonlijke begeleiding, opleidingen en financiële steun krijgen per jaar duizenden jongeren een tweede kans om iets van hun leven te maken.

Het openhartige interview met de prinsen Charles, William en Harry is exclusief te zien in een Entertainment Live Special op woensdag 24 mei om 23.15 uur bij Talpa. Entertainment Live wordt op werkdagen gepresenteerd door Evert Santegoeds, afwisselend bijgestaan door Anouk Smulders of Sjimmy Bruijninckx.

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn het televisiestation Talpa en de Nederlandse radiodivisie Talpa Radio met Radio 538, Radio 10 Gold, Juize.FM en het platform Radio Digitaal. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek en voor de ontwikkeling van content, onder meer voor televisie. Talpa Producties en Talpa Digital zijn de twee jongste bedrijfsonderdelen. Talpa Producties maakt verschillende programma's die voor de eigen tv-zender zijn ontwikkeld. Talpa Digital werkt aan nieuwe internet- en mobiele platformen naast radio en TV. Tevens ontwikkelt Talpa Digital crossmediale formats en worden bestaande formats met nieuwe toepassingen verrijkt.


---