TROS

Afdeling Communicatie

Hilversum, 23-05-2006

Televisie

tros zomeravondcafÉ

Uitzending woensdag 24 mei

Nederland 2 - 19.30 uur

John de wolf danst nog een keer met zijn roemjana

in tros zomeravondcafÉ

Woensdag 24 mei ontvangt Bert Kuizenga in TROS ZOMERAVONDCAFÉ ex-voetballer John de Wolf. Laatstgenoemde stond de afgelopen periode veel in de belangstelling door zijn deelname aan het programma Dancing with the Stars. Hij laat met Roemjana voor de laatste keer zijn stijldanskunsten zien en is de hoofdgast in TROS ZOMERAVONDCAFÉ. John speelde ruim een jaar bij Wolverhampton en weet dus veel van Groot-Brittannië, het vakantieland van deze week.

Verder in TROS ZOMERAVONDCAFÉ:

Harry Vermeegen bezoekt in het WK-item het typisch Hollandse Marken met oranjespeler Hedwiges Maduro. In de kookrubriek maken Ad Janssen en Hans Kraay jr. een Brits gerecht en de culinaire reportage gaat over de traditionele high tea. Een aantal spelers van het Nederlands poloteam komt alles uitleggen over deze typisch Britse paardensport en WK-gast is Kluun,
voetballiefhebber en schrijver van het boek 'Komt een vrouw bij de dokter'. Zijn tweede boek 'De weduwnaar' is net uitgekomen. Het muzikale optreden wordt verzorgd door Bryant Olender, de ex-pianist van Michael Bublé.

TROS ZOMERAVONDCAFÉ wordt elke werkdag live uitgezonden vanaf het binnenplein van het TROS-gebouw in Hilversum.