Ingezonden persbericht


Persbericht

24 mei 2006

Radware's DefensePro 3.0 beschermt tegen Denial of Service- en Zero-Day-aanvallen

~ intelligente technologie beschermt tegen dreigingen zonder manuele drempel ~

Radware (NASDAQ: RDWR), toonaangevend leverancier van geïntegreerde oplossingen voor het snel, betrouwbaar en beveiligd beschikbaar maken van applicaties over IP, introduceert een nieuwe oplossing tegen de meest recente IT-dreigingen en aanvallen.

De technologie van het onlangs overgenomen V-Secure en Radware's expertise op het gebied van geïntegreerde security-technologie komen samen in Radware's nieuwe DefensePro 3.0. De DefensePro 3.0 houdt aanvallen tegen zonder legitiem dataverkeer te blokeren. De nieuwe versie van Radware's succesvolle DefensePro-oplossing ondersteunt applicatiebeveiliging, verbetert de productiviteit en verlaagt kosten door gedrag-, rate- en content-gebaseerde beveiliging samen te brengen in één schaalbare oplossing.

DefensePro 3.0 gebruikt nieuwe intelligente gedragsanalysetechnologie voor het analyseren en snel aanpassen van veranderende applicatieverkeerpatronen. De oplossing identificeert en classificeert automatisch bedreigingen en levert direct pro-actieve maatregelen tegen bekende en nog onbekende DoS-, DDoS-, worm- en zero-day-aanvallen.

Recente bevindingen van IBM tonen aan dat meer dan 80% van de IT-managers gelooft dat cyber-criminelen tegenwoordig een grotere bedreiging vormen dan hackers. Dergelijke ingenieuze en schadelijke aanvallen zullen alleen maar toenemen, waardoor het van essentieel belang is dat organisaties alle mogelijke voorzorgsmaatregelen nemen.

"Voor netwerkmanagers die al lang stoeien met de beveiliging van hun netwerk biedt DefensePro 3.0 de hoeksteen voor het optimaliseren van veilige netwerken en het beschermen tegen de nieuwe generatie kwaadwillend verkeer", zegt Sebastian Morales, Regional Sales Manager Belgium & Luxembourg van Radware. "Het is belangrijk om netwerkbeheerders te voorzien van technologie die automatisch een onderscheid maakt tussen kwaadwillende en legitieme netwerkactiviteiten en hier vervolgens direct op reageert."

(265 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Radware
Radware (NASDAQ:RDWR) is wereldwijd een toonaangevende leverancier van geïntegreerde oplossingen voor applicatielevering die volledige beschikbaarheid, maximale prestatie, en complete beveiliging garandeert van alle bedrijfskritische netwerkapplicaties. Met de Radware-oplossingen worden bewerkings-en schaalbaarheidskosten verminderd. Wereldwijd gebruiken meer dan 3.000 bedrijven en carriers Radware's intelligente applicatieswitches om de productiviteit te verhogen en de winstgevendheid te verbeteren. Door kritische applicatie-intelligentie toe te voegen aan IP-infrastructuur, worden netwerken beter toegankelijk voor specifieke bedrijfsprocessen. Radware's APSolute productreeks levert een complete set aan applicatiemogelijkheden op het gebied van front-end, toegang op locatie, en beveiliging om het netwerk applicatie-intelligent te maken. Hiermee worden zakelijke transacties sneller, betrouwbaarder, en veiliger. Ga voor meer informatie naar www.radware.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marisa Pumares van LEWIS, het IT PR bureau van Radware: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: marisap@lewispr.com Website: http://www.lewispr.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com