Gemeente Ambt Montfort


Oproep van de Clienten Advies Raad

Enige tijd geleden is de CAR (Cliënten Advies Raad) geïnstalleerd in het gemeentehuis te St. Odiliënberg.

De CAR houdt zich voornamelijk bezig met de belangen van uitkeringsgerechtigden in de gemeenten Ambt Montfort en Roerdalen.

De CAR kan gevraagd en ongevraagd advies uitbrengen betreffende uitvoering en evt. beslissingen die er genomen worden in het kader van Uitvoering Sociale Wetgeving en besluitvorming die voor uitkeringsgerechtigden van belang kunnen zijn.

Uiteraard is het voor de leden van de CAR ook nu nog even wennen, er zijn heel veel vragen en men moet zich goed laten informeren.

Met betrekking tot deze informatie zijn diverse bronnen te noemen: de gemeenten Ambt Montfort en Roerdalen, instanties zoals stichting de Pijler en de uitkeringsgerechtigden zelf.

Dat laatste, informatie van uitkeringsgerechtigden is heel belangrijk en onontbeerlijk om het werk van de CAR leden op een goede manier te kunnen uitvoeren.

Zoals u weet wordt het hoofdbeleid betreffende de uitvoering van wetten gemaakt in Den Haag, echter er is in de meeste gevallen wat ruimte gecreëerd waar gemeenten ook zelf invulling aan de uitvoering (beleid) mogen en kunnen geven.

De CAR zal dit dan ook op de voet volgen en de gemeenten daar indien gewenst advies over geven.

Al met al staat de CAR te allen tijde voor u klaar, indien u suggesties heeft of vragen, laat het ons weten en wees ervan verzekerd, dat de CAR uw suggesties en vragen serieus neemt en dat de privacy gewaarborgd wordt.

Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken verzoeken wij u vriendelijk dit schriftelijk kenbaar te maken aan de voorzitter van de CAR dhr. Jan Struik.

Ons correspondentie adres is:

CAR

T.a.v. dhr. Jan Struik

Postbus 6099
6077 ZH St. Odiliënberg.