AutoRai

Mitsubishi levert tijdelijk gratis Power Pack op de Grandis DI-D

(5/24/2006)
Onder de alleszeggende naam Power Pack biedt Mitsubishi de mogelijkheid om het toch al niet geringe vermogen van de 2,0-liter turbodiesel van de Grandis DI-D fors te verhogen. Van 136 pk naar liefst 163 pk om precies te zijn. Een ingreep die de gebruiksmogelijkheden van de Grandis DI-D nog een fikse tree hoger tilt.
Het Power Pack verhoogt zowel het vermogen als het koppel. De laatstgenoemde groeit van 310 Nm naar 360 Nm, waarmee de Grandis DI-D wint aan souplesse en acceleratievermogen. De extra trekkracht is bijzonder prettig in het dagelijks verkeer en zeker ook tijdens de vakanties, waarin de Grandis DI-D zich met het Ralliart Power Pack nu ook nog meer laat gelden als een sublieme caravantrekker. Bij aanschaf van een nieuwe Grandis DI-D ontvangt de klant nu tijdelijk het Power Pack ter waarde van ⬠1.300,- helemaal gratis.

Slanke ruimtewagen
De Mitsubishi Grandis trok al direct vanaf zân introductie in 2004 de aandacht van een groot publiek. Van stationwagenliefhebbers die eigenlijk wel een tandje groter willen tot MPV-bezitters die lonken naar een fraaiere vormgeving: de Grandis biedt het passende antwoord. Hij houdt het midden tussen een stationwagen en een MPV en combineert daarmee het beste van beide. Tel daar het geraffineerde design van Mitsubishi bij op en je krijgt de Grandis, een klasse apart.

Een van de vele unieke aspecten aan de Grandis is zân enorme binnenruimte, die riant plaats biedt aan zes tot zeven personen. Dankzij het zogenoemde Hide & Seat-systeem van Mitsubishi kan de beschikbare ruimte bovendien in een handomdraai naar eigen inzicht en behoefte worden ingedeeld. Klap de tweede rij stoelen tegen de voorstoelen, laat de derde rij door het vernuftige Hide & Seat-systeem in de bodem verdwijnen en er ontstaat een enorme laadruimte.

Power Pack
Het vernieuwende concept van de Grandis heeft ook geresulteerd in een succesvolle positie op de zakelijke markt, waar innovatie, vormgeving, functionaliteit en een vleugje status de geijkte beoordelingscriteria zijn. Met het Power Pack op de Grandis DI-D voegt Mitsubishi daar nog een belangrijke component aan toe.

Vanzelfsprekend kunnen ook alle huidige Grandis DI-D-rijders profiteren van de voordelen van het Power Pack. Voor de scherpe prijs van ⬠995,- kan de turbodiesel door de Mitsubishi dealer alsnog worden voorzien van het hightech Ralliart Power Pack.

BedrijfsautoRAI.nl
Open Lieverdedealer.nl in een nieuw venster