Subaru


Evenementen

Subaru Rallyreizen naar WK Rally Duitsland en Engeland Aalsmeer, 23 mei 2006

Subaru Rallyreizen naar WK Rally Duitsland en Engeland

Ga mee naar de WRC-rallys van Duitsland en/of Wales en beleef de prestaties van PETTER SOLBERG, CHRIS ATKINSON en/of STÉPHANE SARRAZIN van heel dichtbij.

In 2005 is Subaru Benelux een traditie begonnen met het organiseren van een rallyreis naar de WRC Rally in Wales, welke meetelt voor het Wereld Rally Kampioenschap. De meereizende Subaru-equipes bezochten diverse klassementsproeven, hadden lunch in het rennerskwartier en bezochten de publieksproef in het Millennium Stadion in Cardiff. De gidsen waren ex-rallyrijders. De reis werd zon succes dat gevraagd werd om ook in 2006 een Rallyreis naar Wales te organiseren. Als extra service voor Nederlandse en Belgische Subaru bezitters heeft Subaru besloten dit jaar naast een reis naar de GB Rally in Wales óók een Rallyreis naar de ÖMV ADAC Rallye Duitsland te organiseren. Net als in 2005 zullen de reizen worden opgezet door veelvuldig ex-rallykampioen Bob de Jong, ook bekend van onder andere het televisieprogramma De Heilige Koe. Beide rallyreizen beloven weer een speciale belevenis te worden.

Subaru Benelux streeft ernaar dat de deelnemers aan de Rallyreizen voldoende aandacht kunnen krijgen om er een evenement van te maken waar de deelnemers nog lang over zullen napraten. Vandaar dat besloten is er een compacte groep van te maken. Hierdoor kunnen er maximaal zon 12 autos per Rallyreis mee. Indien u met meer dan twee personen wilt mee reizen in een auto dan is dit geen probleem. U krijgt in dat geval een aparte prijsopgave afhankelijk van het gebruik van een 1 of 2 pers. hotelkamer. U kunt zich voor één of voor beide Subaru Rallyreizen opgeven.

Mogelijkheid tot het meerijden op een klassementsproef. Er is de mogelijkheid zowel in Duitsland als in Engeland dat u een keer naast een echte rallyrijder een klassementsproef beleeft. U voelt de steenslag onder uw voeten tegen de bodem aanslaan. U ervaart het gebrul van een opgevoerde motor. U botst op en neer in de stoel van de bijrijder terwijl u stevig in de veiligheidsgordel zit.

Kosten voor deze unieke ervaring zijn niet gering. Dit komt omdat na zon dag onder andere de rallymotor moet worden gereviseerd en onderdelen moeten worden vervangen. Dat is geen goedkope klus. Kosten per deelnemer zijn ca. EUR 359 ,- p.p. (onder voorbehoud voldoende belangstelling).

Indien u geïnteresseerd bent kunt u dit op de bon aangeven. U krijgt dan een precieze prijsopgave van het team in wiens auto u meerijdt.

Programma
Inschrijven/meer informatie


* Prijzen op basis van min. 2 pers. per auto en gebruik 2-pers.kamer.