BOVAG

Mannessen nieuwe voorzitter BOVAG-afdeling VNM

Bron: Persbericht BOVAG
datum: 24-05-2006

Henk Mannessen is door de leden van de BOVAG-afdeling Verenigde Nederlandse Motorenrevisiebedrijven (VNM) tijdens de ledenvergadering op 19 mei 2006 gekozen tot voorzitter. Hij volgt Jeroen Trapman op.

Mannessen (46) is eigenaar en oprichter van Mannessen Motorenrevisie in Soesterberg. Een bedrijf waar zeven revisiemonteurs actief zijn. Hij is initiatiefrijk, heeft een groot revisiehart en heeft de nodige ervaring opgedaan in de revisiebranche. We willen de activiteiten voor de leden van VNM intensiveren. De komende tijd willen we dan ook (meer) gratis cursussen en technische bijeenkomsten voor de leden organiseren. Dat is niet alleen leerzaam, maar de leden kunnen elkaar daar ook ontmoeten. Ik heb zin om mijn schouders eronder te zetten!, aldus Mannessen.

Er zijn bij de BOVAG circa 80 motorenrevisiebedrijven aangesloten waar vijfhonderd mensen werken. In 2005 realiseerden de VNM-leden een totale omzet van 185 miljoen euro.
Ze doen het specialistische werk niet alleen voor de autobranche maar zijn bijvoorbeeld ook actief met de revisie van scheeps- en industriële motoren.

Foto Henk Mannessen