Ingezonden persbericht


| |Allianz Inkomensverzekeringen
| |PERSBERICHT
Alphen aan den Rijn, 24 mei 2006

Allianz Nederland van start met inkomensverzekeringen

Allianz Nederland is deze maand gestart met een nieuw bedrijfsonderdeel: Allianz Inkomensverzekeringen. Deze nieuwe tak biedt de assurantieadviseurs een uitgebreid pakket aan inkomensverzekeringen voor werkgevers, zelfstandigen en directeuren/groot aandeelhouders. Het bedrijf heeft zich inmiddels gevestigd in Alphen aan den Rijn. Vanaf september zijn de producten beschikbaar voor de adviseurs.

De behoefte aan inkomensverzekeringen wordt alleen maar groter nu overheidsmaatregelen burgers en bedrijven steeds meer dwingen om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor inkomenszekerheid. Allianz speelt met de oprichting van Allianz Inkomensverzekeringen in op deze ontwikkeling. Het nieuwe bedrijf biedt ziekteverzuimverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en diverse vormen van WIA-verzekeringen. Het complementeert hiermee het uitgebreide pakket aan verzekeringen voor het bedrijfsleven waarmee Allianz Nederland een vooraanstaande positie heeft opgebouwd op de Nederlandse markt.

Allianz Inkomensverzekeringen maakt gebruik van een state-of-the-art automatiseringssysteem, waardoor assurantie tussenpersonen offertes snel en gemakkelijk kunnen aanmaken. Het productassortiment wordt na september 2006 continu uitgebreid en vernieuwd, afhankelijk van de wensen van consumenten en het intermediair. Voor Allianz Inkomensverzekeringen de aanleiding om vanaf eind mei naar buiten te treden met de slogan 'Net even meer dan je verwacht'.

Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld. Allianz Nederland werkt uitsluitend met het professioneel intermediair.

Noot voor de redactie,