Gemeente Amersfoort

Activiteitenkalender B en W Amersfoort

Woensdag 24 mei t/m vrijdag 2 juni 2006

Woensdag 24 mei
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper bezoekt de receptie van de heer Henk Lugtmeyer, die afscheid neemt als directeurrentmeester van Stichting het Utrechts Landschap. Locatie: Landgoed Oostbroek, De Bilt.

19.00 uur
Wethouder Van Daalen is aanwezig bij de filmpremière van de documentaire "Soesterkwartier, een dorp in Amersfoort". Locatie: Theater de Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13 te Amersfoort.

Donderdag 25 mei
13.30 uur
Verschillende collegeleden zijn aanwezig bij de opening van de elfde editie van Proef Amersfoort. Locatie: De Hof te Amersfoort.

Vrijdag 26 mei
16.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper spreekt tijdens 'Ontmoet Amersfoort', waar bestuurders en ondernemers uit het onderwijs, bedrijfsleven, gemeente, maatschappelijke instellingen, cultuur en zorg elkaar ontmoeten. Locatie: Joriskerk, De Hof te Amersfoort.

20.00 uur
Wethouder Kruyt verricht de feestelijke opening van het Hooglands Drumfestival. Locatie: Rijtuigloods Herik Rail, Soesterweg 244 te Amersfoort.

Zaterdag 27 mei
14.00 uur
Burgemeester Van Vliet-Kuiper opent het Station Vathorst. Locatie: Ontvangst in de oude restauratie Amersfoort en met de trein naar station Vathorst.

14.30 uur
Wethouder Kruyt neemt tijdens de jubileumreceptie van de Christelijke Muziek- en Showbands Juliana en Bernhard (respectievelijk 80- en 70-jarig jubileum), hun nieuwe CD en een boek over 80 jaar Amersfoortse muzikale geschiedenis in ontvangst. Locatie: Clubgebouw Juliana en Bernhard, Grote Koppel 65 te Amersfoort.

Maadag 29 mei
20.00 uur
Wethouder Van Daalen spreekt een welkomstwoord uit tijdens de bewonersavond Gebiedsvisie Grebbelinie, die is georganiseerd door de provincie Utrecht. Locatie: Zandfoort aan de Eem, Kleine Koppel 20/21 te Amersfoort.

Woensdag 31 mei
10.00 uur
Wethouder Kruyt installeert een aantal 'hanging baskets' in de binnenstad in het kader van het project 'Veilig op Straat'. Locatie: De Hof te Amersfoort

Donderdag 1 juni
15.00 uur
Wethouder Van Daalen opent "De Onderneming", onderdeel van de Symfora Groep. Locatie: Neonweg 9 te Amersfoort.

17.30 uur
Wethouder Kruyt bezoekt de receptie ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van voetbalvereniging Hoogland. Locatie: het sportcomplex aan de Sportlaan 30 te Hoogland.


---- --