Hoogheemraadschap van Rijnland


Rosendal als nieuwe hoogheemraad
Rijnlands bestuur kiest Maria Rosendal als nieuwe hoogheemraad

Persbericht, 24 mei 2006

De verenigde vergadering - het algemeen bestuur van Rijnland- heeft vandaag Maria Rosendal gekozen in het dagelijks bestuur van het hoogheemraadschap. Daarmee wordt zij de opvolgster van John Steegh, die na zijn benoeming tot wethouder van Leiden is afgetreden als lid van het college van dijkgraaf en hoogheemraden van Rijnland. Maria Rosendal was al lid van de verenigde vergadering namens de categorie ingezetenen.

Leiden, 24 mei 2006 Vandaag koos de algemene vergadering van het hoogheemraadschap mevrouw ir. M.A.W. (Maria) Rosendal (1965) uit Gouda tot lid van het dagelijks bestuur van Rijnland. Maria Rosendal volgt daarmee John Steegh op die is benoemd tot wethouder van Leiden. Maria vertegenwoordigt de categorie ingezeten in het dagelijks bestuur.

Maria Rosendal was al lid van de verenigde vergadering van het hoogheemraadschap. Maria studeerde cultuurtechniek tropische richting aan de landbouwuniversiteit in Wageningen. Zij had Weg- en Waterbouwkunde als afstudeervak bij de Brawijaya University in Malang, Indonesië en Milieukunde bij het Centrum voor Milieukunde van de Universiteit in Leiden.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie van het hoogheemraadschap van Rijnland, telefoon 071 - 306 3400.